skip to Main Content

Projecte de l’espai de Migdia: Mengem com a casa

Hem elaborat un petit vídeo per a que pugueu veure com és un dia qualsevol al menjador de l’escola, en els inicis d’aquesta nova proposta. Al menú: crema de llenties, peix al forn i fruita. Bon profit!
Amb aquesta nova organització fomentem la autonomia, el treball en equip, la col•laboració, el sentit de pertinença, de pensar en l’altre, ser més respectuosos, així com conscienciar-se del menjar que es tira i ser més sostenible. D’aquesta manera també es disminueix el soroll i es crea un entorn més familiar. A més, l’equip d’acompanyants podran estar més a prop en tot moment dels infants.
La proposta és que quan els nens i nenes arribin al menjador, col•laborin a parar la taula i a repartir els tovallons. Es serveixin sols el primer (si és sopa o crema, als més petits els ajudaran els adults). Quan acabin el primer i es canviï el plat, el posaran al centre de la taula per a que els adults retirin els plats; si no es canvia el plat, els monitors passaran les safates amb els segons per a que els nens i nenes es serveixin. Un cop hagin acabat de dinar aniran al punt de recollida, tiraran el menjar sobrant i deixaran els plats en els llocs corresponents.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra POLÍTICA DE COOKIES, cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR
Aviso de cookies
Back To Top