skip to Main Content
Projecte de l’espai de Migdia: Mengem com a casa

Hem elaborat un petit vídeo per a que pugueu veure com és un dia qualsevol al menjador de l’escola, en els inicis d’aquesta nova proposta. Al menú: crema de llenties, peix al forn i fruita. Bon profit!
Amb aquesta nova organització fomentem la autonomia, el treball en equip, la col•laboració, el sentit de pertinença, de pensar en l’altre, ser més respectuosos, així com conscienciar-se del menjar que es tira i ser més sostenible. D’aquesta manera també es disminueix el soroll i es crea un entorn més familiar. A més, l’equip d’acompanyants podran estar més a prop en tot moment dels infants.
La proposta és que quan els nens i nenes arribin al menjador, col•laborin a parar la taula i a repartir els tovallons. Es serveixin sols el primer (si és sopa o crema, als més petits els ajudaran els adults). Quan acabin el primer i es canviï el plat, el posaran al centre de la taula per a que els adults retirin els plats; si no es canvia el plat, els monitors passaran les safates amb els segons per a que els nens i nenes es serveixin. Un cop hagin acabat de dinar aniran al punt de recollida, tiraran el menjar sobrant i deixaran els plats en els llocs corresponents.

Comparteix!
This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Mida máxima de l'arxiu: 3 MB.
Tipus d'arxiu: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

Back To Top

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra POLÍTICA DE COOKIES, cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies